Dansende stewardessen

Opmerkelijk 04 okt 2010
Dansende stewardessen

Als je regelmatig vliegt dan schenk je waarschijnlijk nog maar weinig aandacht aan de veiligheidsinstructies die voor aanvang van een vlucht gegeven worden. Die informatie heb je al tientallen of honderden keren gezien en daarom ga je lekker verder met lezen, voor je uit staren of met de buurman kletsen. Bij het Filippijnse Cebu Airlines hebben ze een manier gevonden om wél de aandacht van het hele vliegtuig te krijgen: dansende stewardessen. Op muziek van Lady Gaga laten ze zien hoe je een veiligheidsvest aandoet en dat je aan het gele touwtje moet trekken om lucht in het kreng te laten lopen.

Onderstaand filmpje dat een groot succes is momenteel op You Tube toont hoe men de saaie informatie op een leuke manier kan brengen:

Filmpje is inmiddels door Youtube verwijderd.

← De grappigste plaatsnamen in het buitenland Betere seks op vakantie →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam