Easyjet voegt 3 bestemmingen toe aan zomerprogramma

Vliegen 14 dec 2018
Easyjet voegt 3 bestemmingen toe aan zomerprogramma

Prijsvechter Easyjet is flink aan de weg aan het timmeren. De afgelopen jaren is deze lowbudget luchtvaartmaatschappij enorm gegroeid als je kijkt naar het aantal passagiers dat vanaf Schiphol naar uiteenlopende bestemmingen vliegt. Daar komen het volgende zomerseizoen drie bestemmingen bij: de Italiaanse steden Verona en Genua en de Kroatische bestemming Pula. Easyjet gaat met deze nieuwe bestemmingen de concurrentie aan met de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen Transavia en KLM.

Easyjet gaat twee keer per week op dinsdag en zondag naar Genua en Pula vliegen. De eerste vlucht is op 25 juni en de laatste op 1 september 2019.

De nieuwe route naar de Italiaanse stad Verona start op 2 april 2019. Vanaf dat moment wordt er 3x per week door Easyjet vanaf Amsterdam naar Verona gevlogen. De vluchtdagen zijn dinsdag, donderdag en zaterdag. De zaterdagen zijn natuurlijk ideaal voor wie een vakantie aan het nabijgelegen Gardameer wil vieren. De laatste Verona-vlucht zal op 26 oktober 2019 uitgevoerd worden.

← KLM voegt Guanacaste Liberia (Costa Rica) toe als nieuwe bestemming Transavia groeit op Eindhoven Airport →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam