Samenwerken

VakantieNieuws.nl is een Nederlandstalig weblog die mensen informeert over alles wat met vakantie, reizen en reisbestemmingen te maken heeft. De content op de site bestaat uit redactionele artikelen. VakantieNieuws.nl is nadrukkelijk géén verzamelplek voor persberichten.

VakantieNieuws.nl heeft ruim 10.000 unieke bezoekers per maand. Het publiek is zeer breed, omdat de onderwerpen die we schrijven voor een uiteenlopend publiek interessant zijn. De meeste lezers vallen in de leeftijdscategorie 20-40 jaar. Berichten die we publiceren worden ook via social mediakanalen zoals facebook en twitter gedeeld.

Samenwerkingsmogelijkheden

Wij kunnen op de volgende manieren samenwerkingen aangaan:

Persreizen
In overleg kunnen we deelnemen aan georganiseerde of individuele persreizen. Behalve op VakangtieNieuws.nl kunnen we ook op andere reisblogs en reissites publiceren. Ons totale bereik is ongeveer 1,5 miljoen bezoekers per maand.

Reviews
Op basis van toegestuurde artikelen kunnen wij reviews schrijven.

Advertorials of gastblogs
In overleg is het plaatsen van een advertorial of gastblog mogelijk. De tarieven hiervoor zijn op aanvraag. Voorwaarde is altijd dat een artikel binnen onze site ‘past’.

Winacties
Bezoekers vinden het altijd leuk om iets te kunnen winnen. Het plaatsen van winacties behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden op VakantieNieuws.nl. Ook hier geldt dat de te winnen producten aan moeten sluiten bij onze site.

Persberichten

VakantieNieuws.nl is géén databank voor persberichten. U bent vrij ons persberichten toe te sturen, maar wij plaatsen ze alleen maar als wij ze echt van toegevoegde waarde vinden. Over het wel of niet plaatsen van persberichten communiceren we niet.

SEO-artikelen

VakantieNieuws.nl is geschreven voor de lezers, niet voor SEO-bedrijven. We krijgen regelmatig verzoeken om berichten en/of links te plaatsen met zoekmachine-optimalisatie als hoofddoel. Deze vorm van ‘samenwerken’ is voor ons totaal niet interessant. Verzoeken tot het plaatsen van dergelijke artikelen beantwoorden we gewoonweg niet.