Seks op vakantie

Vakantie 20 mrt 2010
Seks op vakantie

In welk land heb je de beste seks? De Britse krant “the Sun”heeft de meest sexy landen ter wereld op een rijtje gezet. Opvallend is dat onze hoofdstad Amsterdam met de beroemde Red Light District ontbreekt. Dat zal ongetwijfeld komen omdat de betaalde liefde niet meegenomen is in dit spannende vakantie overzicht. Over Thailand weet men te melden dat een vrijpartij met een gemiddelde duur van slechts 10 minuten tot de kortste ter wereld behoort.

De landen met de meeste sekspartners zijn Nieuw-Zeeland en Oostenrijk. Vrouwen uit Nieuw Zeeland hebben gemiddeld in hun leven 20,4 sekspartners. De berglucht zorgt er mogelijk voor dat Oostenrijkse mannen in hun leven tot maar liefst 29,3 sekspartners komen. Of dit allemaal klopt betwijfel ik, want in dat geval zouden de vrouwen uit Oostenrijk onder die 20,4 uitkomen waardoor minimaal 8,9 sekspartners van Oostenrijkse mannen ook weer mannen zouden moeten zijn. Oostenrijk benoemen we hiermee tot dé gaybestemming voor 2010!

Volgens condoomgigant Durex zou Griekenland het geilste land ter wereld zijn. Ook meldt het artikel dat op het eiland Mykonos vrijwel alles mogelijk is waardoor dit Griekse eiland de titel “speeltuin voor volwassenen” meekrijgt. De beste minnaars vind je volgens onderzoek onder vrouwen uit 20 landen in Spanje. Dus niet in Italië dat dus kennelijk wel de naam heeft maar dit niet waar kan maken. De mannen uit Duitsland kwamen er in dit onderzoek als slechtste uit. Vooral hun lichaamsgeur werd in negatieve zin benadrukt.

Borstenliefhebbers moeten vooral naar Australië vliegen. Meer dan 40% van de vrouwen koopt daar BH’s met een cupmaat DD of groter. Of dit allemaal puur natuur is of dat borstvergrotingen in Australië in het ziekenfondspakket zitten wordt helaas niet vermeld. De Aussies zien in ieder geval meer heuvels dan bewoners van Alpenlanden 😉

In India doet men vooral aan telefoonseks. De erotische lijnen zouden al menig Indiër in financiële problemen gebracht hebben. Japanners staan vooral bekend om hun fetisjes. Ondeugende schoolmeisjes, verwonde vrouwen en meer vind je in het land van de rijzende zon. Frankrijk wordt vermeld vanwege het populaire nudisme en de noemenswaardige cijfers dat 41% van de Fransen wel eens aan een orgie meegedaan heeft, dat 27% wel eens aan partnerruil doet en dat de Fransen het meeste aan orale seks doen.

Meer feitjes vind je op de site van The Sun.

← Groot aantal lastminutes Cancun Alleen cruisen zonder toeslag →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

9 reacties

 1. Theo
  22 maart 2010 om 11:22

  Sex op vakantie? Met je eigen partner of met een schone uit het vakantieland? Tijdens vakantie lijkt het allemaal wat losser en gemakkelijker. Daarom ga vaker op vakantie1


 2. Theo
  22 maart 2010 om 11:23

  Eh, beste Vakantieman. Het is seks en niet sex, maar dat is maar een detail


  • Damian
   10 januari 2011 om 18:19

   Tien bonuspunten voor jou voor die opmerking! Seks is met ks.

   Overigens klopt het als een zwerende vinger dat de meiden in OZ en NZ te veel hout voor de deur hebben. Het is in de zomer veel te moeilijk om de andere kant op te kijken als ze hun halve voorgevel uit hun jurkjes hebben hangen. Ik moest contstant een steegje induiken om even “af te koelen” 😀


 3. R. oes
  24 maart 2010 om 17:43

  Oostenrijk kan ook gewoon significant meer vrouwelijke inwoners hebben dan mannelijke. Dan is er niets fout met de berekening. Overigens kunnen de Oostenrijkse mannen natuurlijk ook met buitenlandse vrouwen het bed delen. Klopt dus best.


 4. Johan
  9 mei 2010 om 15:31

  De gemiddelden hoeven niet gelijk te zijn. Even een voorbeeld: In een dorp met 100 getrouwde mannen en hun 100 vrouwen komen 2 losbandige vrouwen wonen. Alle mannen doen het met die 2 vrouwen. Die 2 vrouwen vertrekken daarna weer.

  Nu komt de sex-enquete: alle mannen hebben 3 partners gehad en de vrouwen maar 1 partner.


 5. Fok Mi Heart
  10 mei 2010 om 05:01

  Geile foto bij dit stuk. Dat prikkelt de geest wel 😉


 6. John
  15 augustus 2010 om 10:45

  Lullig dat je nooit te lezen krijgt dat monogame mensen nog steeds het beste en meest bevredigende sexleven hebben. Daarom hou ik het lekker bij mijn eigen vrouw, hoef ik ook niet persé een hoop geld uit te geven om va bil te kunnen en geniet ik tijdens een buitenlandse reis lekker van de omgeving, cultuur, lokale keuken en kom vol nieuwe indrukken en ervaringen weer terug. Heel wat bevredigender dan alleen maar achter je pik aanlopen om weer te moeten ‘scoren’ die avond.Wat ’n zielig leven heb je dan 🙁


 7. James Brown
  2 november 2010 om 13:57

  Ik wil wel eens van bil in Saoudi Arabië. Schijnt niet zo gemakkelijk te zijn voor toeristen


 8. berry
  5 juni 2011 om 08:17

  Hoe staat het als vakantieganger met de sex inFlorida?


Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam