TUI gaat met Dreamliner naar Kenia en Zanzibar vliegen

TUI gaat met Dreamliner naar Kenia en Zanzibar vliegen

Goed nieuws voor wie vanuit Nederland op vakantie wil gaan naar Zanzibar of Kenia. Vanaf het komende winterseizoen gaat TUI de Boeing 787 Dreamliner inzetten om toeristen naar deze fantastische Afrikaanse bestemmingen te maken. TUI vliegt nu al op Zanzibar, maar doet dat momenteel met de kleinere Boeing 737 waarbij een tussenlanding op zowel de heen- als terugreis noodzakelijk is. De grotere Dreamliner kan gemakkelijk non-stop naar Zanzibar vliegen. Wie naar dit tropische eiland vliegt die zal op de terugwel nog wel te maken krijgen met een tussenlanding. TUI gaat de vluchten naar Zanzibar combineren met Mombasa in Kenia. Op dit moment biedt TUI pakketreizen naar Kenia aan met vluchten van Kenia Airways en KLM. Vanaf het nieuwe winterzonseizoen gaan ze dit dus met hun eigen vliegtuig doen.

Op dinsdag 6 november vertrekt de eerste vlucht met de Dreamliner naar Zanzibar. Die komt daar op woensdagochtend aan. Na een korte tussenstop vliegt het toestel door naar Mombasa om net na de middag te vertrekken richting Amsterdam Schiphol Airport.

← Bol.com geeft gratis ebooks weg op zwarte zaterdag Mogelijk vliegtaks op tickets Eindhoven Airport →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam