TUI met Boeing 787 Dreamliner naar Kenia en Zanzibar

Vliegen 02 feb 2024
TUI met Boeing 787 Dreamliner naar Kenia en Zanzibar

TUI gaat vanaf dit najaar zelf op populaire Afrikaanse vakantiebestemmingen Kenia en Zanzibar vliegen. Dankzij de definitieve overdracht van een Boeing 787 Dreamliner van TUI Belgium naar TUI Nederland heeft TUI extra vliegcapaciteit gekregen: ze zijn van 3 naar 4 Dreamliners gegaan. Deze widebody vliegtuigen worden hoofdzakelijk ingezet op intercontinentale routes zoals naar Curaçao, Mexico en Bonaire. Met de komst van het vierde toestel is er voldoende ruimte om ook richting het Afrikaanse continent te vliegen.

Ook losse vliegtickets

TUI gaat de stoelen op de TUI fly vluchten naar Kenia en Zanzibar vooral gebruiken om toeristen die een pakketreis bij TUI geboekt hebben naar Kenia en/of Zanzibar te brengen. Je kunt ook losse vliegtickets naar Kenia of Zanzibar boeken. Die zijn binnenkort via de TUI website te boeken:

losse vliegtickets Mombasa bij TUI fly

losse vliegtickets Zanzibar bij TUI fly

Twee vluchten per week

De vluchten naar Kenia en Zanzibar starten in het najaar van 2024. Met TUI fly kun je dan op maandag en donderdag naar het eiland Zanzibar vliegen. Onderweg wordt er een tussenlanding gemaakt in Mombasa, de tweede stad van Kenia. De vluchten worden uitgevoerd met de Boeting 787 Dreamliner, die over 3 reisklassen: Economy, Comfort (is Economy met extra beenruimte) en Deluxe. Tijdens de vluchten met de TUI fly Dreamliner kun je onderweg genieten van een persoonlijk entertainmentsysteem. Sit back en relax.

De exacte vluchttijden zijn nog niet bekend. De verwachting is dat de vlucht in de ochtend zal vertrekken en ’s avonds zal landen in Mombasa en later op Zanzibar. De retourvlucht zal naar verwachting een nachtvlucht zijn.

Afbeelding van 3282700 via Pixabay

← Vanaf dit jaar met Transavia rechtstreeks naar Granada Eerste Corendonvlucht naar Curaçao vertrokken →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam