Seksverbod op strand Boracay?

Bestemmingen 07 jan 2011
Seksverbod op strand Boracay?

De Filippijnse autoriteiten gaan mogelijk een seksverbod uitbrengen op de wereldberoemde stranden van Boracay. Een lokale tv-ploeg filmde namelijk twee naakte koppels in het openbaar die de daad aan het verrichten waren tijdens nieuwjaar. Wat dit betekent voor toeristen, die naar het streng katholieke Boracay gaan, laat zich vooralsnog raden.

Uitzending

Op de uitzending was het ene stelletje de liefde aan het bedrijven op het strand en de andere tortelduifjes waren vrijend in het water te zien. De borsten van de vrouw waren duidelijk zichtbaar op tv. De toeristen werden rond 2:00 uur ’s nachts betrapt na het nieuwjaarsfeest op het eiland. Afgelopen woensdag werden de beelden op de lokale televisie uitgezonden.

Reactie burgemeester

John Yap, de burgemeester van Malay, vertelt in een interview aan zender ABS-CBN dat men denkt aan een sexverbod voor de stranden.“Andere toeristen mogen niet worden gestoord door liefdeskoppeltjes.”

Een woordvoerder van het Minsterie van Toerisme zegt dat lokale overheden meer moeten opletten. Ook heeft het Ministerie om maatregelen gevraagd om herhaling te voorkomen. Boracay trekt jaarlijks ongeveer 650.000 toeristen, liefst 22% van het totale aantal toeristen dat naar de Filippijnen komt.

← Opkomende vakantielanden Abu Dhabi versus Dubai →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

Een reactie

  1. Ferdy
    10 januari 2011 om 15:18

    Goede promotie voor dat eiland dit verhaal.


Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam