Op vakantie gemakkelijk parkeren in 27 landen

Handige tips 12 mei 2022
Op vakantie gemakkelijk parkeren in 27 landen

Het wereldwijde technologiebedrijf EasyPark Group, dat automobilisten helpt bij het vinden en beheren van parkeerplaatsen en het opladen van hun elektrische voertuig, lanceert vandaag de EasyPark-app in Slowakije. Met dekking in meer dan 25 landen maakt EasyPark het nu nog gemakkelijker voor vakantiegangers om met hun eigen of gehuurde (elektrische) auto te reizen en parkeren

EasyPark Group heeft de afgelopen jaren uitgebreid in Europa, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Australië en biedt de grootste dekking van parkeer- en mobiliteitsapps ter wereld. Vandaag lanceert het bedrijf de EasyPark-app in Slowakije.

Marius Koerselman, Country Director Benelux: “Met Slowakije erbij bieden we vakantiegangers nog meer mogelijkheden om gemakkelijk met de eigen of gehuurde auto op vakantie te gaan. Nu we weer vaker op reis naar het buitenland gaan, zorgt EasyPark voor een gemakkelijke rij- en parkeerervaring, waarmee we tegelijkertijd bijdragen aan de leefbaarheid van steden. Met de rijen op de luchthavens en duurdere vliegtickets is het ondanks de hogere brandstofprijzen aantrekkelijk om met de auto op vakantie te gaan, zeker naar relatief goedkopere landen als Slowakije.”

EasyPark Group, het toonaangevende technologiebedrijf op het gebied van parkeren, biedt met de app wereldwijd verschillende mogelijkheden. Naast het starten, verlengen en stoppen van de parkeersessie, kunnen automobilisten ook betalen voor het opladen van elektrische voertuigen, straten vinden met een hoge parkeerbeschikbaarheid en parkeerplaatsen vooraf reserveren. De EasyPark-app is ook aangepast voor besturingssystemen, zoals Apple CarPlay en Android Auto.

EasyPark biedt daarnaast softwareoplossingen om steden en parkeerexploitanten te ondersteunen met inzichten om stadsplanning te verbeteren. Een geoptimaliseerd parkeerecosysteem betekent bijvoorbeeld een kortere zoektijd naar een beschikbare parkeerplaats, wat een positieve impact heeft op de rijbeleving en het milieu in de stad.

Cameron Clayton, CEO van EasyPark Group: “Dat we nu de diensten van EasyPark kunnen aanbieden aan chauffeurs en partners in Slowakije past bij de ambities om onze wereldwijde dekking continu te vergroten en verbeteren. Om steden leefbaarder te maken, zorgen we ervoor dat de mobiliteitservaring in de stad zo gemakkelijk mogelijk is. We zijn er trots op deze reis nu ook in Bratislava te maken.”

De EasyPark app is beschikbaar in meer dan 3.200 steden wereldwijd: in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, IJsland, Engeland, Schotland, Noord-Ierland, Wales, VS, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Spanje, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Portugal, Slovenië, Slowakije, Australië, Nieuw-Zeeland, Servië, Montenegro, Liechtenstein en Hongarije.

4 redenen om een auto te huren op vakantie →

Dit artikel is geschreven door

Redactie Vakantienieuws
Redactie Vakantienieuws

De vaste redactie van VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam