Laatste coronaregels voor reizen naar Bonaire verdwijnen

Bestemmingen 28 mei 2022
Laatste coronaregels voor reizen naar Bonaire verdwijnen

Wil je op vakantie naar Bonaire gaan? Dan heb je vanaf 1 juni helemaal niet meer met inreisregels rondom COVID-19 te maken. Je hoeft niet gevaccineerd te zijn, een negatieve coronatestuitslag te hebben of een herstelbewijs van COVID-19 te hebben. Dat is nu al zo. Vanaf 1 juni vervalt ook de verplichting om een gezondheidsverklaring in te vullen als je naar Bonaire reist. Hiermee is deze zonnige vakantiebestemming, die sowieso al een positief reisadvies had, helemaal vrij van inreisregels als het gaat om het coronavirus. 

Natuurlijk blijft er de kans bestaan dat bepaalde maatregelen in een later stadium weer ingevoerd worden. Bijvoorbeeld zodra het aantal besmettingen weer flink op zou lopen of op het moment dat er een variant rond zou gaan die beduidend gevaarlijker is dan de huidige varianten van het coronavirus. Maar dat geldt voor iedere bestemming. Voor nu kun je voorlopig zonder al te veel barrières naar Bonaire reizen. Het enige dat je nodig hebt is een geldig paspoort, een vliegticket, zwemkleding en een zonnig humeur!

Dit moet je doen als je op de Malediven bent →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam