Bonaire versoepelt inreismogelijkheden

Bestemmingen 08 apr 2022
Bonaire versoepelt inreismogelijkheden

Sinds 20 maart jongsleden hoeven reizigers naar Bonaire die volledig gevaccineerd zijn, met een tweede vaccin of booster-injectie die binnen 270 dagen voor aankomst is toegediend, niet langer een PCR- of antigeentest hoeven te ondergaan.

Volledig gevaccineerde gasten van wie het vaccin of de booster-injectie meer dan 270 dagen voorafgaand aan binnenkomst is toegediend, en degenen die niet voldoen aan de vaccinatie-eisen, moeten nog steeds een antigeentest afleggen binnen 24 uur voor vertrek of een PCR-test binnen 48 uur voor aankomst naar het eiland. Alle reizigers, ongeacht vaccinatiestatus, moeten nog steeds het gezondheidsverklaringsformulier invullen om Bonaire binnen te komen. Op BonaireCrisis.com staan de meest recente COVID-protocollen en reisvereisten.

“De veiligheid van onze lokale bevolking en bezoekers is altijd een topprioriteit geweest en de afname van COVID-gevallen moedigt versoepelde toegangsbeperkingen aan. Onze lokale gemeenschap verwelkomt natuurliefhebbers, avonturiers en fijnproevers om de onovertroffen natuurlijke schoonheid te ontdekken die dit eiland te bieden heeft”, zegt Miles B M Mercera, directeur van Tourism Corporation Bonaire.

← Dit moet je doen als je op de Malediven bent Boekingen naar Oostenrijk stijgen fors na versoepelen inreisregels →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam