Air Belgium start lijndienst naar Bonaire

Vliegen 15 mrt 2022
Air Belgium start lijndienst naar Bonaire

Kralendijk (14 maart 2022) – Air Belgium heeft op 14 maart bekendgemaakt Bonaire als nieuwe bestemming op te zullen nemen in het winterschema 2022/2023 met een rechtstreekse lijnvlucht vanuit Brussel Airport (BRU). Air Belgium zal vanaf begin november 2022 een driehoeksvlucht BRU-BON-CUR-BRU uitvoeren, waarbij Bonaire als eerste stop wordt aangedaan op de route vanuit Brussel.

Vanaf 4 november 2022 vertrekt een tweewekelijkse vlucht, elke vrijdag en zondag om 9:15 uur uit Brussel (BRU) en arriveert om 15:05 uur op Bonaire (BON). De terugvlucht vertrekt om 16:05 uur vanuit BON en komt in BRU aan om 8:35 uur. Deze vlucht wordt het gehele jaar als lijndienst aangeboden met de A330 NEO, een vliegtuig van de nieuwe generatie dat milieuvriendelijke en economische prestaties combineert met meer passagierscomfort.

“Het vergroten van ons Europese luchtnetwerk en het aantrekken van een kwalitatief hoogwaardige reiziger zijn onderdelen van ons herstelplan voor toerisme, waaraan we met veel passie werken”, zegt Miles Mercera, directeur van Tourism Corporation Bonaire. “Deze extra luchtverbinding is een unieke kans om nieuwe markten in België te ontsluiten en andere Europese doelgroepen beter te bedienen, waaronder Nederlanders in de zuidelijke regio’s en Duitse reizigers.”

“We zijn zeer verheugd met de samenwerking met Air Belgium en zien dit als een teken dat de waarde van Bonaire steeds bekender wordt in andere delen van de wereld”, zegt Gedeputeerde Hennyson Thielman. “De directe lijndienst van Brussels Airport naar Bonaire is een belangrijke stap in onze economische visie om nieuwe Europese markten aan te boren met toeristen met een hoger bestedingsniveau, waaronder de Belgische, Franse en Duitse markt.”

← Meer dan 90 bestemmingen voor Transavia deze zomer Minder vluchten Air Malta naar Amsterdam →

Dit artikel is geschreven door

Redactie Vakantienieuws
Redactie Vakantienieuws

De vaste redactie van VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam