Qatar Airways hervat vluchten naar Ras Al Khaimah

Vliegen 02 nov 2023
Qatar Airways hervat vluchten naar Ras Al Khaimah

De vlucht van Qatar Airways – een Airbus A320 uit Doha – landde op 1 november kort na 22.00 uur op Ras Al Khaimah International Airport. Deze vlucht markeert de hervatting van de diensten op de route van een van ’s werelds grootste luchtvaartmaatschappijen. Met slechts één uur vliegen vanaf Qatar Airways’ Doha hub Hamad International Airport, kunnen passagiers nu genieten van een naadloze aankomst in Ras Al Khaimah.

Als onderdeel van de strategie van Ras Al Khaimah Tourism Development Authority (RAKTDA) om de wereldwijde verbinding met het emiraat te verbeteren, zal de samenwerking met Qatar Airways een belangrijke stimulans geven aan internationale reizigers die Ras Al Khaimah willen verkennen. Met het uitgebreide wereldwijde netwerk van Qatar Airways, dat meer dan 160 bestemmingen omvat, kunnen reizigers nu profiteren van een overvloed aan keuzemogelijkheden, flexibiliteit en gemak. Bovendien biedt Qatar Airways one-stop verbindingen vanuit Europese steden, die tot de belangrijkste bronmarkten van Ras Al Khaimah behoren. Deze samenwerking opent nieuwe deuren voor avontuurlijke ontdekkingsreizigers die de natuurlijke schoonheid van Ras Al Khaimah willen ervaren.

“Na de aankondiging van de samenwerking tussen Qatar Airways en Ras Al Khaimah International Airport op ITB, de belangrijkste reis- en toerismebeurs in Berlijn, in maart van dit jaar, waren we verheugd om de start van de vluchten naar het emiraat te zien. Dit partnerschap markeert een belangrijke stap in de voortdurende groei van Ras Al Khaimah als bestemming van de toekomst,” aldus Raki Phillips, Chief Executive Officer van Ras Al Khaimah Tourism Development Authority.” Qatar Airways is een van ’s werelds toonaangevende luchtvaartmaatschappijen en deze samenwerking zal een cruciale rol spelen in het verhogen van het algehele concurrentievermogen van ons toeristische ecosysteem en het voldoen aan de groeiende vraag naar reizen naar het emiraat. We kijken ernaar uit om samen te werken aan duurzame groei, in lijn met onze ambitie om tegen 2030 jaarlijks drie miljoen bezoekers aan te trekken en de bijdrage van het toerisme aan het BBP van Ras Al Khaimah te verhogen,” voegt Raki Phillips toe.

Marwan Koleilat, Senior Vice President Commercial – Eastern Regions, zegt: “De hervatting van de vluchten van Qatar Airways naar Ras Al Khaimah zorgen voor meer connectiviteit voor passagiers uit de VAE en daarbuiten. Onze bekroonde luchtvaartmaatschappij blijft onze passagiers voorzien van ongeëvenaarde diensten, van de ruime keuze aan entertainment tijdens de vlucht tot onze keuken van wereldklasse. Passagiers die van en naar Ras Al Khaimah reizen zullen de mogelijkheid hebben om te genieten van Qatar Airways’ kwaliteitsaanbod, en zullen in staat zijn om verbinding te maken met meer dan 160 bestemmingen via onze hub, Hamad International Airport.”

Ras Al Khaimah, erkend door Time magazine als een van ’s werelds beste plekken van 2022 en CNN Travel’s beste bestemmingen om te bezoeken in 2023 voor zijn verbluffende, unieke topografie en geodiversiteit, biedt een groot aantal authentieke, diverse en inspirerende ervaringen voor elk soort reiziger – perfect voor wie op zoek is naar avontuur, natuur, familieplezier en meer.

Ga voor meer informatie naar: www.visitrasalkhaimah.com

Fotocredits:
© Ras Al Khaimah Tourism Development Authority
← Eerste Corendonvlucht naar Curaçao vertrokken Hoe COVID-19 de luchtvaart blijvend heeft veranderd →

Dit artikel is geschreven door

Redactie Vakantienieuws
Redactie Vakantienieuws

De vaste redactie van VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam