Zomersolden België van start

Overig 01 jul 2010
Zomersolden België van start

Koopjesjagers die voor deze zomer nog nieuwe kleding, schoenen of tassen willen kopen moeten vanaf vandaag in België zijn. De zomersolden is vanochtend van start gegaan en duurt tot en met 31 juli. Tijdens deze officiële koopjesperiode mag de collectie met minimaal 30% korting op de oorspronkelijke verkoopprijs verkocht worden. In sommige winkels kan het voordeel oplopen tot 70 of zelfs 80 procent.

Dit is dan ook de ideale periode om een stedentrip naar populaire Belgische steden zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent te boeken. Het snuffelen naar koopjes in de uitverkoop kun je tijdens deze zomerse dagen mooi combineren met het nodige bezoek aan terrasjes om de inwendige mens te versterken. Op de site Alles over Antwerpen lees je meer informatie over de zomersolden.

← Hoeren op vakantie Commerciële klachtbureaus stimuleren claimcultuur →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam