Singapore Airlines gaat op Brussel vliegen

Vliegen 18 dec 2019
Singapore Airlines gaat op Brussel vliegen

Singapore Airlines maakte deze week bekend dat ze tussen Brussel en Singapore gaan vliegen. Vanaf 25 oktober zal er vier keer per week gevlogen worden tussen de Belgische hoofdstad en het Aziatische Singapore. De vluchten zullen uitgevoerd worden met de supermoderne Airbus A350-900 toestellen. In ongeveer dertien uur tijd vlieg je naar Singapore. Aan boord is er plek voor 253 passagiers: 42 Business Class lie-flat stoelen, 24 comfortabele Premium Economy stoelen en 187 plekken in de Economy Class. Welke klasse je ook vliegt bij Singapore Airlines, je zit altijd aan boord van wat al jarenlang tot één van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld beschouwd wordt.

Met de verbinding met Brussel is het aantal opties voor mensen die in de zuidelijke helft van Nederland wonen flink vergroot. Voor wie in Limburg, Zeeland of Noord-Brabant woont maakt het niet veel uit of je nou naar Brussel of Amsterdam moet rijden.

Extra capaciteit

Naast de nieuwe route tussen Singapore en Brussel maakte Singapore Airlines bekend dat op de Nederlandse markt voortaan de Boeing 777-300ER ingezet zal worden in plaats van de Airbus A350-900. Dat betekent de introductie van de First Class op de route Amsterdam-Singapore en een uitbreiding van de capaciteit van in totaal 253 naar 264 passagiers per vlucht. Omdat Belgische klanten wat vaker voor Brussel zullen kiezen als vertrekluchthaven zorgt dat ervoor dat dit ook wat meer ruimte biedt op deze vluchten.

← TUI: ook geld terug mogelijk bij ticket-only TUI stopt met eigen vluchten naar Florida →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam