Transavia voegt Salzburg toe aan zomerdienstregeling

Vliegen 21 mei 2021
Transavia voegt Salzburg toe aan zomerdienstregeling

De toenemende populariteit van Salzburg als zomerbestemming heeft ervoor gezorgd dat de Nederlandse luchtvaartmaatschappij deze zomer naar deze Oostenrijkse stad zal gaan vliegen. Normaal vliegt Transavia alleen in de winter naar Salzburg, wat dan vooral bedoeld is om Nederlanders richting de wintersport te vliegen. Nu steeds meer mensen ervoor kiezen om in de zomer een vakantie in Salzburg of in het achterland te vieren, wordt het voor Transavia interessant om een lijndienst tijdens de zomerse maanden in de dienstregeling op te nemen.

Salzburg is de 4e stad van Oostenrijk, maar de nummer twee stedentripbestemming. Dat is onder andere te danken aan de barokke elementen in de historische binnenstad en de vele bezienswaardigheden zoals de vesting Hogensalzburg en het geboortehuis van Mozart.

Twee keer per week

Transavia zal twee keer in de week naar Salzburg gaan vliegen: op dinsdag en donderdag. Dat gebeurt vanaf Amsterdam Schiphol Airport. De eerste vlucht vindt plaats op donderdag 8 juli. Vlucht HV6691 staat dan op het schema met een vertrektijd om 14:15 uur, om vervolgens om 15:50 uur op het internationale vliegveld van Salzburg te landen. De vliegticketprijzen starten op dit moment bij € 38,- voor een enkele reis van Amsterdam naar Salzburg.

Bekijk en boek Salzburg vliegtickets bij Transavia

← Zes nieuwe intercontinentale bestemmingen voor KLM KLM vernieuwt volledig cabine-interieur van 14 Boeing 737-800’s →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam