KLM vliegt voorlopig niet naar Milaan, Venetië en Napels

KLM vliegt voorlopig niet naar Milaan, Venetië en Napels

Inmiddels is het reisadvies voor Italië weer aangepast en is het aantal reizigers vanuit Nederland naar Italië enorm afgenomen. Voor geliefde gebieden in het noorden van Italië geldt inmiddels het advies ‘niet reizen’. Het gaat om de regio Lombardije en de provincies Modena, Parma, Piacenza, Reggio Emilia, Rimini, Pesaro-Urbino, Alessandria, Asti, Novara, Verbano Cussio Ossola, Vercelli, Padova, Treviso en Venetië. Het openbare leven is daar vrijwel stil komen te liggen. Voor de rest van Italië geldt dat je alleen maar moet reizen als het noodzakelijk is. Een stedentrip naar Rome of een strandvakantie aan de Adriatische kust valt daar niet onder.

De enorme afname in het aantal reizigers heeft luchtvaartmaatschappij KLM ertoe doen besluiten om per direct alle vluchten naar Milaan, Venetië en Napels te schrappen. Wiens vlucht geannuleerd is die krijgt de kosten van de tickets geheel terugbetaald door KLM. Voorlopig wordt er tot en met 3 april niet naar Milaan, Venetië en Napels gevlogen door KLM. Tegen die tijd zal er gekeken worden hoe de situatie er dan voorstaat.

← Steeds meer landen weigeren Nederlanders Luchtvaartmaatschappij Flybe is failliet →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam