Gratis verrassingspakket bij D-Reizen

Gratis verrassingspakket bij D-Reizen

Onder de noemer ‘Yes! We mogen weer!’ lanceert de D-rt Groep vanaf vrijdag 26 juni a.s. in de reisbureaus van D-reizen en VakantieXperts een ludieke actie. Consumenten die in het reisbureau hun vakantie komen boeken, ontvangen een gratis verrassingspakket met leuke, zomerse goodies.

Met de actie, die loopt t/m 31 juli a.s., wordt ingespeeld op de wens van veel consumenten om na lange tijd eindelijk op vakantie te gaan. Nu steeds meer bestemmingen binnen en buiten Europa weer vakantiegangers kunnen ontvangen, is die wens alleen maar groter geworden.

Veel vragen
Dat er onder consumenten nog veel vragen leven over de uitgestelde of nog te boeken vakantie werd duidelijk toen twee weken geleden de reisbureaus van D-reizen en VakantieXperts weer op afspraak open gingen. Chantal Smid, Manager Retail Services bij D-rt Groep: ‘Veel klanten kwamen binnen met de vraag “Waar kan ik nu heen op vakantie?” Consumenten willen heel graag weg, maar wij merken dat zij juist nu behoefte hebben aan zekerheid en duidelijke informatie. Kan ik bij het boeken van mijn vakantie de voucher gebruiken die ik heb ontvangen? Hoe gaat het er straks aan toe op de luchthaven en in het vliegtuig? Allemaal vragen waarop onze persoonlijke reisadviseurs de klant antwoord kunnen geven. Zij weten waar de consument wél heen kan en kan genieten van een heerlijke vakantie. Hierdoor kunnen zij eventuele twijfels bij de klant wegnemen. Door de kennis en expertise van de reisadviseurs, maar ook door het persoonlijke -en vaak al jarenlange- contact dat zij met klanten hebben, weten zij als geen ander wat het beste bij de klant past. Daarnaast geven wij klanten het advies om zélf vlak voor vertrek op www.wijsopreis.nl de actuele situatie op de vakantiebestemming te checken, zodat zij niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.’

Strandlakens en roze flamingo’s

Bij het boeken van de vakantie in het reisbureau ontvangt de klant een gratis verrassingspakket met zomerse goodies. Zo worden er onder andere fleurige strandlakens, handige strandtassen, knalroze opblaas flamingo’s en speciale kids pakketten weggegeven, waardoor de vakantie-voorpret direct al kan beginnen.
De actie wordt ondersteund met opvallende posters in de reisbureaus, via nieuwsbrieven en op www.d-reizen.nl, www.vx.nl en social media.

← Consument past boekingsgedrag vakantie aan Sunweb Group start vanaf 19 juni weer met zonvakanties →

Dit artikel is geschreven door

Redactie Vakantienieuws
Redactie Vakantienieuws

De vaste redactie van VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam