Abu Dhabi voor beginners

Bestemmingen 12 apr 2015
Abu Dhabi voor beginners

De populariteit van het emiraat Abu Dhabi als toeristische bestemming is de afgelopen jaren enorm aan het toenemen. In het kielzog van Dubai profiteert Abu Dhabi van de groeiende belangstelling voor de Golfstaten. Abu Dhabi is vooral in trek onder mensen die Dubai al eens of meerdere keren bezocht hebben. In de zoektocht naar nieuwe vakantiebestemmingen komt deze groep toeristen al snel bij Abu Dhabi uit als een volgend reisdoel.

Hoewel Abu Dhabi steeds meer overeenkomsten begint te vertonen, heeft Abu Dhabi zeker ook een eigen gezicht. Mensen die Abu Dhabi en Dubai met elkaar vergelijken die noemen Abu Dhabi vaak meer authentiek. Of dat zo is dat laten we graag aan de bezoekers zelf over.

Abu Dhabi voor beginners

Ter oriëntatie op Abu Dhabi als bestemming voor een volgende vakantie is het internet natuurlijk een uitstekend middel. Naarmate Abu Dhabi meer in de belangstelling staat, groeit ook het aantal websites over Abu Dhabi. Er is echter wel veel kaf onder het koren. Veel Abu Dhabi websites en pagina’s zijn geschreven door mensen die nog nooit in Abu Dhabi of de Verenigde Arabische Emiraten geweest zijn. Er zijn gelukkig ook uitzonderingen zoals Abu Dhabi voor beginners. Deze informatieve website is geschreven door iemand die veel naar Dubai reist en inmiddels ook Abu Dhabi een aantal keren bezocht heeft. Als beginnend Abu Dhabi-bezoeker kun je op Abu Dhabi voor beginners dan ook veel goede tips en informatie over Abu Dhabi vinden die op eigen ervaringen gebaseerd zijn. Wat ons betreft een must-visit als je een reis naar Abu Dhabi overweegt!

← Gaat Cuba voorgoed veranderen? Griekenland populair in 2015 →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam