KLM herstart vluchten naar Abu Dhabi

Vliegen 25 apr 2022
KLM herstart vluchten naar Abu Dhabi

Vanaf oktober 2022 kun je weer bij KLM terecht om naar Abu Dhabi te vliegen. Dat is voor het eerst sinds de vluchten naar dit emiraat door de coronapandemie geschrapt werden. Het is twee jaar lang lastig geweest om naar Abu Dhabi te reizen. Nu de inreisvoorwaarden voor Abu Dhabi steeds verder versoepelen en de reizen langzaamaan richting het niveau van 2019 gaat, herstart KLM de vluchten naar Abu Dhabi. Dat doen ze voorlopig in combinatie met een andere bestemming in het Midden-Oosten: Muscat in Oman. Als reiziger naar Abu Dhabi heb je daar geen ‘last’ van. 

Vluchten

Vanuit Abu Dhabi wordt er doorgevlogen naar Muscat en daarna weer eerst teruggevlogen naar Abu Dhabi. Het reisschema voor Abu Dhabi bestaat dus uit twee rechtstreekse vluchten van en naar Schiphol.

De vluchten starten op 30 oktober 2022. Het gaat om zes vluchten per weer. Op zaterdag wordt er niet van Amsterdam naar Abu Dhabi gevlogen, wat betekent dat er op zondag geen terugvlucht is van Abu Dhabi naar Amsterdam.

Er zal met een Airbus A330-200 gevlogen worden volgens het volgende schema:

KL453 vertrekt om 10:30 uur uit Amsterdam en komt om 20:05 uur aan in Abu Dhabi.
KL454 vertrekt om 01:55 uur uit Abu Dhabi en komt om 06:40 uur aan in Amsterdam

← Vakantieganger kiest voor lokale luchthavens Feestelijke onthulling Sunweb vliegtuig →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam