Vueling biedt 29 nieuwe bestemmingen

Vueling biedt 29 nieuwe bestemmingen

Vanaf deze zomer biedt luchtvaartmaatschappij Vueling, Nederlandse reizigers 29 nieuwe bestemmingen aan die variëren van Miami tot Sint-Petersburg en Tel Aviv.

Dit bovenop de negen Spaanse bestemmingen waarop Veuling nu al rechtstreeks vliegt vanaf Schiphol. De nieuwe bestemmingen zijn bereikbaar via een tussenstop op Barcelona. Tickets voor deze routes zijn nu al te koop tegen gunstige prijzen.

Voordelen voor overstappers

De overstapmogelijkheden zijn een uitbreiding van de services die Vueling nu al biedt. Overstappers krijgen bovendien unieke voordelen. Als de overstap tussen de twee en vier uur duurt, krijgen zij gratis wifi op de luchthaven, kortingen in zowel winkels als restaurants en gratis toegang tot een speeltuin. Als de overstap langer duurt dan vier uur, kunnen ze ook genieten van kortingen bij de Wellness Spa, de kapper en in een VIP-ruimte op de luchthaven.

Van Miami tot Sint-Petersburg en Tel Aviv

De nieuwste bestemmingen via Barcelona zijn de Griekse eilanden Mykonos en Kreta, het Franse Toulouse, het Spaanse Ciudad Real, het Italiaanse Genua, het Roemeense Boekarest, het Israëlische Tel Aviv en het Russische Sint-Petersburg.

Deze routes zijn toegevoegd aan bestemmingen die al via Barcelona te bereiken waren: Gran Canaria, Granada, Menorca, Oviedo, Santiago, Tenerife en Vigo in Spanje, Lissabon in Portugal, Milaan, Napels, Palermo, Pisa, Rome, Venetië en Verona in Italië, Athene in Griekenland, Dubrovnik in Kroatië, Moskou in Rusland en Malta.

De steden Oviedo, Santiago, Granada, Vigo, Dubrovnik, Moskou en Ciudad Real overigens zijn momenteel vanaf Schiphol alleen maar te bereiken met een overstap. Op deze routes worden nu geen rechtstreekse vluchten aangeboden. Tickets voor alle Vueling routes van en naar Schiphol zijn nu al te koop via www.vueling.com, de mobiele site m.vueling.com, reisbureaus en het reserveringscentrum op 0900 777 0005 (80 cent per minuut).

Ook intercontinentaal overstapppen

Passagiers kunnen vanaf Schiphol ook vliegen naar het Amerikaanse Miami en het Braziliaanse Sao Paulo. Vanaf maart konden Vueling passagiers al overstappen op intercontinentale vluchten van Iberia naar Miami. Vanaf juni kan dit ook naar Sao Paulo. Vueling verwacht overeenkomsten te sluiten met andere internationale luchtvaartmaatschappijen en schat in 2011 in totaal een miljoen overstappende passagiers te vervoeren. Met 22% marktaandeel op El Prat is Vueling de voortrekker voor de transitie van deze belangrijkste luchthaven van Catalonië in een hub voor internationale vluchten.

(C) foto Wikipedia

← Frankische Merengebied in Duitsland: 25 jaar jong Bijbetalen voor overbagage bij KLM →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam