Vanaf Eindhoven naar Aruba en Curaçao

Vanaf Eindhoven naar Aruba en Curaçao

Vanaf zondag 1 november 2015 kun je met Arke vanaf Eindhoven naar Aruba en Curaçao vliegen. Deze vluchten worden uitgevoerd met de Boeing 787 Dreamliner, het hypermoderne toestel waar Arke als eerste Nederlandse luchtvaartmaatschappij mee vliegt.

Twee keer per week

Er zal twee keer per week door Arke vanaf Eindhoven Airport naar Aruba en Curaçao gevlogen worden: op zondag en op woensdag. De bestemmingen worden altijd gecombineerd. Dus als er heen rechtstreeks op Curaçao gevlogen wordt, dan vliegt het toestel daarna door naar Aruba om vervolgens terug te vliegen naar Nederland. Als er eerst heen wordt gevlogen op Aruba, dan vliegt het toestel door naar Curaçao om vervolgens terug te vliegen richting Eindhoven. Je hebt dus grote kans dat je op de heen of terugweg een tussenstop hebt.

Losse vluchten en pakketreizen

Je kunt via Arke pakketreizen naar Curaçao of Aruba boeken waarbij je vanaf Eindhoven vertrekt, maar je kunt ook losse vliegtickets boeken. Zowel de pakketreizen als de losse vliegtickets zijn te boeken via Arke.nl.

← WOW Air schaft twee nieuwe Airbus A321’s aan Record aantal toeristen New York →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam