Gratis bezoek aan Istanbul bij tussenstop

Steden 10 mei 2018
Gratis bezoek aan Istanbul bij tussenstop

Turkish Airlines, de maatschappij die naar meer landen vliegt dan welke andere luchtvaartmaatschappij ook, biedt met touristanbul een gratis overstapservice voor alle Turkish Airlines-passagiers van internationale transits die via Istanbul vliegen met een tussenstop van 6 tot 24 uur. Sinds de lancering in 2009 hebben al bijna een kwart miljoen passagiers tijdens hun tussenstop van Istanbul genoten.

Met veel trots geeft Turkish Airlines haar passagiers een geweldige en innovatieve ervaring, waarbij de typische Turkse gastvrijheid zoals altijd centraal staat. De aanvullende toeristische dienst touristanbul is een van de unieke producten en services waarmee de nationale luchtvaartmaatschappij verwachtingen overtreft. De service is inclusief transfers, toegang tot historische bezienswaardigheden en een selectie gerechten uit de beroemde Turkse keuken. Zo vangen passagiers een glimp op van de gevarieerde geschiedenis en culturele samensmelting die Istanbul een levendige en charmante stad maken.

Alle passagiers met een internationale transit van Turkish Airlines via Istanbul en een tussenstop van 6 tot 24 uur kunnen van touristanbul gebruikmaken. De tours vertrekken dagelijks vanaf de hoteldesk op Istanbul Atatürk Airport. De tours duren van 8.30 tot 11.00 uur, van 09.00 tot 15.00 uur, van 09.00 tot 18.00 uur, van 12.00 tot 18.00 uur en van 16.00 tot 21.00 uur. Het programma bevat veel bezienswaardigheden, zoals het Topkapıpaleis, de Sultan Ahmet-moskee, de Hagia Sophia, de Grote Bazaar, de Galatatoren, het Dolmabahçe-paleis en nog veel meer.

Meer informatie over de rondleidingen is te vinden op: https://www.turkishairlines.com/en-nl/flights/fly-different/touristanbul/index.html.

← Voortaan met KLM ook naar Napels Last minutes naar steden steeds populairder →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam