Transavia groeit op Eindhoven Airport

Vliegen 20 nov 2018
Transavia groeit op Eindhoven Airport

Wat eigenlijk een klein beetje te verwachten viel, gebeurt dan nu ook. Transavia gaat grotendeels de capaciteit opvullen die overblijft nadat prijsvechter Ryanair vanaf deze maand de basis op deze regionale luchthaven sloot. De Ierse luchtvaartmaatschappij gaat daardoor ineens veel minder van en naar Eindhoven Airport vliegen. Voor Transavia en andere luchtvaartmaatschappijen is dit natuurlijk hét moment om de vluchtcapaciteit vanaf Eindhoven te vergroten. Vandaag verschijnt dan ook het bericht in de media dat Transavia per direct de winterdienstregeling op Eindhoven uitbreidt.

In totaal betekent dat er deze winter ongeveer extra 30.000 stoelen beschikbaar zijn in de Boeing 737’s van Transavia. De capaciteitsuitbreiding wordt vooral gebruikt op de volgende bestemmingen: Marrakech, Palma de Mallorca, Barcelona, Valencia, Malaga, Sevilla, Krakau, Athene en Faro. Vooral stedentripbestemmingen dus die veelal in het zuiden te vinden zijn. Vooral het aantal vluchten naar Spanje wordt hierdoor groter.

Of Transavia ook in de volgende zomerperiode mag rekenen op extra vluchten is nog niet bekend.

← Easyjet voegt 3 bestemmingen toe aan zomerprogramma Condor vliegt vanaf Frankfurt naar Curaçao →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam