Cruises voor swingers

Vakantie 22 feb 2010
Cruises voor swingers

De Love Boat is niet meer. De romantische cruises zoals de welbekende liefdescruises van de populaire televisieserie maakt steeds vaker plaats voor de moderne variant: de seksboot. Cruises die gericht zijn op het maken van contact met de andere sekse met als doel een erotisch avontuur te beleven, erotische zwembadparty’s, orgasmecursussen….welkom bij de moderne cruisevakanties. Denk niet dat je voor deze boottochtjes bij filialen van Playboy, Hustler of Beate Uhse moet zijn. Het zijn juist de gerenommeerde cruiselijnen die dit gat in de markt ontdekt hebben en steeds verder uit gaan diepen.

Carnival ging ook in zee met een reisorganisatie, die een cruise voor swingers aanbiedt. Tijdens deze driedaagse tocht door de Bahama’s, waar zo’n duizend koppels op meekunnen, staan diverse sexy shows en erotische zwembadparty’s op het programma. Er vinden orgasmecursussen plaats, maar ook massage- en zelfs sm-seminairs.” meldt de Telegraaf vandaag op haar website.

De cruises voor swingers zouden (nog) niet via Nederlandse reisorganisaties aangeboden worden, maar alleen te boekejn zijn via de sites van de cruise-aanbieders. Ik zie hier wel een leuke mogelijkheid om geld te verdienen. Zoals D-Reizen balies weg gaat zetten in de supermarkten van Dirk van de Broek kun je bijvoorbeeld in swingersclubs een speciale balie maken om deze erotische vakanties aan te bieden. Want swingend tussen de Bahama’s varen is toch leuker dan de spruitjeslucht die hangt aan een clubje ergens op het Brabantse platteland.

← Vrouw beslist over vakantie, man betaalt Google: de gids tijdens je vakantie →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

3 reacties

 1. Fok Mi Heart
  22 februari 2010 om 10:15

  Ik vind zo’n boottochtje wel spannend. Waar kan ik boeken?


 2. Bibi
  23 februari 2010 om 18:08

  waar kun je meer info vinden over deze cruises? Wij vinden dit wel spannend/interessant.


 3. JAN
  8 maart 2010 om 14:43

  WAAR KAN IK BOEKEN


Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam