Werelddeal Weken KLM van start

Werelddeal Weken KLM van start

De Werelddeal Weken zijn weer van start gegaan bij KLM. Dat betekent tot soms wel honderden euro’s korting op vliegtickets vanaf Amsterdam naar meer dan honderd bestemmingen wereldwijd. Zo kun je nu vliegtickets naar het Caribische Sint Maarten boeken vanaf 498 euro (retour) of Aruba vanaf 598 euro. De Aziatische bestemmingen Shanghai en Bangkok zijn tijdelijk al vanaf 540 euro te boeken.

Je kunt de goedkope Werelddeal tickets boeken tot en met 22 januari 2016. Het zijn vanaf-prijzen, dus op=op. Voor deze aanbiedingen geldt een minimumverblijf, die per regio verschilt. Zo moet je binnen Europa tenminste één zaterdagnacht of 3 nachten verblijven. Voor Azië is het minimumverblijf 7 nachten.

Ga naar KLM.com om alle aanbiedingen te bekijken.

← Voortaan met KLM naar Bretagne Nu ook met KLM naar Ibiza →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam