Voortaan mondkapjes verplicht bij KLM

Voortaan mondkapjes verplicht bij KLM

Op de dag dat KLM weer meer gaat vliegen, delen ze mee dat het dragen van mondkapjes voortaan verplicht is. Deze nieuwe regel wordt genomen om COVID-19-besmettingen te voorkomen. De verplichting geldt vanaf 11 mei 2020. Je moet zowel bij het boarden als aan boord een mondkapje dragen. Je moet zelf voor voldoende mondkapjes zorgen, ook voor de terugreis. 

Vandaag breidt KLM het aantal vluchten uit. Er wordt nu weer gevlogen op Helsinki, Praag, Boedapest, Milaan, Rome, Barcelona en Warschau. Het gaat om dagelijkse vluchten. Hiermee volgt KLM de Europese lijn om de maatregelen te versoepelen.  Hierdoor wordt het aantal KLM-vluchten flink uitgebreid in vergelijking tot de afgelopen maand. Aan boord gaat men proberen om op strategische plekken stoelen vrij te houden, zodat passagiers niet te dicht op elkaar komen te zitten.

Andere maatregelen die de KLM genomen heeft is om de catering enorm te beperken. Dat doen ze door te werken met zakjes die klaarstaan op de stoelen. Qua drinken onderweg is er een kleine selectie beschikbaar ten opzichte van normaal.

← Ryanair gaat weer vliegen TUI-voucher ook bij Droomparken in te leveren →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam