Vernieuwde bezienswaardigheden top 10 voor Curaçao

Landen 13 nov 2020
Vernieuwde bezienswaardigheden top 10 voor Curaçao

Op het moment dat vakantiezoekend Nederland zich vooral focust op Curaçao als vakantiebestemming, heeft de geliefde Nederlandse site top10bezienswaardigheden.nl hun pagina over deze Caribische vakantiebestemming een flinke update gegeven. Een drietal bezienswaardigheden is uit het lijstje met hoogtepunten voor Curaçao verdwenen of toegevoegd aan de nummer 2: hoofdstad Willemstad. Dit schiep ruimte voor drie nieuwe bezienswaardigheden. Dat zijn de stranden van Curaçao, de mogelijkheid om met wilde zeeschildpadden te zwemmen en het onbewoonde eiland Klein Curaçao, dat een populaire dagexcursie vormt.

Stranden

Opvallend is de beslissing om de prachtige tropische stranden nu wel in de top 10 te vermelden en deze direct op de eerste plek te zetten. De verklaring die de makers van de site hiervoor geven is dat men de stranden in eerste instantie niet zozeer als een bezienswaardigheid zag, maar als een plek waar je komt om te ontspannen. De wetenschap dat de stranden van Curaçao veruit de grootste magneet zijn om toeristen naar het eiland te trekken, heeft ertoe geleid dat geweldige plekjes zoals Grote Knip, Playa Lagun en Mambo Beach alsnog wel hun verdiende plekje in het toplijstje gekregen hebben.

Update van de informatie

De informatie van de bestaande bezienswaardigheden is eveneens tegen het licht gehouden. Er is vooral gekeken hoe actueel de info is. Zo bleek de informatie over de struisvogelfarm niet helemaal meer te kloppen en zijn een aantal websiteadressen veranderd. Voorlopig kan de pagina met de top 10 bezienswaardigheden van Curaçao er weer helemaal tegenaan.

← Verenigd Koninkrijk vrijwel op slot Griekse eilanden krijgen code oranje →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam