Transavia: 3 nieuwe bestemmingen vanaf Eindhoven

Vliegen 20 apr 2017
Transavia: 3 nieuwe bestemmingen vanaf Eindhoven

Vanaf deze week kun je bij Transavia de vliegtickets voor het winterseizoen 2017/2018 boeken. Uit de nieuwe dienstregeling blijkt dat Eindhoven Airport er drie bestemmingen bij krijgt deze winter. Het gaat om Sevilla, Marrakech en Tel Aviv. Alledrie heerlijke plekken om van wat winterzon te genieten.

Transavia vloog al op deze bestemmingen vanaf Amsterdam Schiphol Airport. De toenemende interesse in deze drie steden zal Transavia er hoogstwaarschijnlijk toe hebben doen besluiten om het aantal vluchten toe te laten nemen en daar ook de regionale luchthaven van Eindhoven bij te betrekken. Transavia gaat vanaf november 3x per week naar Sevilla vliegen, 2x per week naar Tel Aviv en ook 2x per week naar Marrakech.

← Vanaf Rotterdam naar Kos en Mallorca met TUIfly Rechtstreeks met KLM naar San José →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam