Tijdelijk voordeel bij Airberlin

Aanbiedingen 04 apr 2017
Tijdelijk voordeel bij Airberlin

Als je naar San Francisco, Orlando of Curaçao wilt vliegen dan moet je vandaag of morgen even op de site van de Duitse luchtvaartmaatschappij Air Berlin kijken. Die hebben tot en met woensdag 5 april (morgen dus) een aantal leuke aanbiedingen van retourtickets naar deze bestemmingen in petto met vertrek vanaf Düsseldorf Airport. Zo boek je de goedkoopste vliegtickets aar Orlando al vanaf 399 euro per persoon. Voor 100 euro extra vlieg je naar de westkust van Amerika, naar San Francisco om precies te zijn. Wil je lekker zonnen op het Caribische eiland Curaçao? Met Airberlin vlieg je al vanaf 496 naar dit zonovergoten eiland.

Het voordeel van Airberlin is dat de Duitse en Nederlandse schoolvakanties niet gelijk lopen. Wie geluk heeft die kan vanaf Düsseldorf wél enigszins betaalbaar tijdens een schoolvakantie naar de VS of Curaçao vliegen. De reisperiode voor deze aktietickets is van 1 mei tot en met 31 oktober 2017. Het betreft allemaal vanaf-prijzen.

Werelddeal Weken KLM van start →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam