Sudtours komt met vroegboekbrochure

Vakantie 21 sep 2010
Sudtours komt met vroegboekbrochure

Sudtours brengt ook voor zomer 2011 haar Vroegboekbrochure weer uit, na een succesvolle eerste editie in 2010. De brochure is gericht op de populaire zonbestemmingen, waarbij extra de nadruk ligt op goedlopende accommodaties op de Nederlandse markt. Sudtours garandeert de klant dezelfde of zelfs lagere prijs wanneer men voor 31 december 2010 een reis uit de brochure boekt. De klant is dus altijd voordeliger uit, dan wanneer hij boekt uit de reguliere Sudtours zomerbrochures. Extra vroege beslissers, die een accommodatie uit de Sudtours Vroegboekbrochure boeken voor 15 oktober 2010, ontvangen daarop ook nog eens € 25 extra korting!

Christian Bovenhorst, Manager Retail Sundio Group: “We zien een steeds groter groeiende groep vroegboekers. Niet alleen de repeaters, maar ook de families met kinderen en stelletjes die weten wanneer ze in 2011 vakantie hebben. Door als enige touroperator al een groot deel van het aanbod voor zomer 2011 boekbaar te hebben, creëren we een bepaalde vraag. De meeste touroperators hebben niet de tools om zo snel al boekbaar te zijn, waardoor klanten onnodig lang moeten wachten voor het onderbrengen van hun zomervakantie. We hebben de afgelopen jaren onze systemen zo goed op orde gekregen dat onze time-to-market ontzettend kort is geworden. We verwachten de komende 2 maanden al volledig boekbaar te zijn voor zomer 2011. Op dit moment zijn al ruim 400 accommodaties boekbaar.” Sudtours heeft inmiddels alle voorboekingen verwerkt. Alle klanten die nu willen boeken, hoeven dat niet meer via een voorboeking te doen, maar kunnen direct inboeken. Dat scheelt een hoop handling voor de klant, het reisbureau én Sudtours. Iedereen weet nu veel eerder waar men aan toe is.

Sudtours Vroegboekaanbod vol nieuwe en verrassende accommodaties

Sudtours heeft een aantal verrassingen in petto. Zo is de superpopulaire accommodatie Club Martha’s op het Spaanse eiland Mallorca exclusief te boeken via Sudtours in de retail. Daarnaast is Appartementen Vasia Beach op het Griekse eiland Kreta weer terug van weggeweest. Aan de Portugese Algarve is het luxe complex Eden Club in Albufeira aan het aanbod toegevoegd.

Sudtours heeft naast het groot aanbod vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport ook al veel regionale vertrek boekbaar gemaakt. In de loop van de komende 2 maanden zal het gehele aanbod aan regionale vluchten boekbaar worden gemaakt.

Sudtours Vroegboekbrochure vanaf 22 september beschikbaar

De Sudtours Vroegboekbrochure zal woensdag 22 september van de persen rollen. Uiteraard is het volledige aanbod uit de brochure al helemaal boekbaar op de websites. De reguliere Sudtours zomer 2011-brochures zullen begin december worden geleverd. In de tussenliggende periode zullen alle accommodaties echter ook al online boekbaar worden gemaakt. Iedere zomer 2011-klant die nu wil boeken, kan in ieder geval bij Sudtours terecht! Meer info over Sudtours zomer 2011 volgt binnenkort.

← Bungalow in trek voor herfstvakantie Nederlanders betalen graag te veel →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam