Eerste St. Regis Resort in Tibet

Hotels 20 dec 2010
Eerste St. Regis Resort in Tibet

Met de opening van het St. Regis Lhasa Resort op 18 november 2010 is het allereerste luxe resort in Tibet geopend. Starwood Hotels  & Resorts heeft het Resort van alle luxe, service en gemakken voorzien. Op 3680 meter boven de zeespiegel biedt het resort een fenomenaal uitzicht. Dit resort in Tibet, een gebied in China, is een absolute aanrader.

Himalaya en Lhasa vallei

Zowel de Himalaya als de Lhasa vallei kunnen worden aanschouwd, vanuit één van de 162 kamers, suites of villa’s. Elke kamer is op een speciale manier ingericht, met traditionele Tibetaanse invloeden en moderne voorzieningen. Tevens beschikt het resort over drie restaurants van wereldklasse, een theesalon, een wijnbar en een prachtig kuuroord, met onder andere een gouden betegeld zwembad en een rustgevende, spirituele tuin.

Duurzaam ontworpen

Het resort is ontworpen met duurzame technologieën als zonnepalen, lokale producten en kruiden voor de restaurants en een ondergronds water recyclingsysteem. De Tibetaanse cultuur sluit perfect aan op de exotische uitstraling die het resort wil uitdragen.

Absolute aanrader

Voor de vakantieganger die levenslustig is, van luxe en service houdt en niet op het geld let is dit resort een absolute aanrader. Vooral het uitzicht op de Himalaya schijnt overweldigend te zijn. Een nacht in het resort verblijven kost 1600 RMB, omgerekend 180 euro. Voor meer informatie bezoek de website van St. Regis Lhasa Resort.

← Hotels in Rome NHOW hotel Berlijn →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

2 reacties

  1. Michelle
    20 december 2010 om 16:57

    Tibet is geen gebied in China, maar is bezet door China.


  2. Fok Mi Heart
    20 december 2010 om 21:12

    Precies, net als Taiwan. Fok de Chinezen!


Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam