Ramp legt treinverkeer België lam

Ramp legt treinverkeer België lam

Het treinverkeer in delen van België is als gevolg van een vreselijke treinramp deels lamgelegd. De Thalys tussen Amsterdam, Brussel en Parijs rijdt voorlopig niet meer door een botsing onder Brussel waarbij zeker 25 doden en tientallen zwaargewonden zijn gevallen. Ook de Eurostardienst richting Engeland ligt voorlopig stil. De oorzaak van het ongeluk dat vanochtend rond 8:40 uur ter hoogte van Buizingen plaatsvond is nog niet bekend. Voorlopig zijn de hulpdiensten vooral geconcentreerd op het helpen en weghalen van gewonden passagiers uit lelijk beschadigde wagons.

Reizigers die per trein naar Brussel, Londen of Parijs moeten reizen vandaag moeten de officiële sites van de vervoersbedrijven goed in de gaten houden.

← Vliegverkeer van en naar Canarische Eilanden ligt plat KLM vliegtuig opgestegen vanaf de taxibaan →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam