Online skipas bestellen bij Nederlandse Ski Vereniging

Wintersport 11 okt 2010
Online skipas bestellen bij Nederlandse Ski Vereniging

De Nederlandse Ski Vereniging lanceert in december een online platform waar iedereen skipassen kan kopen. Er is maar liefst keuze uit ruim 125 skigebieden in Oostenrijk en Zwitserland. Leden van de Nederlandse Ski Vereniging kunnen zelfs hun lidmaatschapspas als skipas activeren en voor hen worden kortingen geregeld met de skigebieden. Men is druk bezig om het aantal gebieden uit te bereiden.

Exclusief contract Eventim

De vereniging voor Nederlandse Skiërs kan deze service aanbieden, omdat ze een exclusief meerjarig contract heeft gesloten met Eventim. Deze is de dochter van Ticket Corner, Europees leider op het gebied van ticketing. De Nederlandse Ski Vereniging wordt dankzij de exclusieve samenwerking met Ticket Corner de eerste aanbieder in Nederland van online skipassen.

Online bestellen skipas

Het online bestellen van je skipas maakt een einde aan de verplichting om aangekomen op je locatie in een lange rij voor de kassa te gaan staan wachten. Het bestellen van de pas kan vanaf december op deze site. Voor niet-leden geldt het volgende. Ze kunnen wel online skipassen bestellen, maar moeten rekening houden met een borg voor de pas en de tijd die het kost voordat de pas thuisbezorgd wordt.

Voordelen online skipas

 

Woordvoerder Joris Gieske zegt: “ De voordelen voor leden zijn het grootst. Onze nieuwste lidmaatschapspas kan communiceren met skipoortjes en straks online geactiveerd worden als skipas. Dat kan vanuit huis, maar ook vanaf een laptop of mobiele telefoon in het skigebied. Dit betekent dat je op het allerlaatste moment kunt besluiten waar je wilt gaan skiën of snowboarden.”

← Flinke sneeuwval in Alpen Naakt rodelen in Duitsland →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

Een reactie

  1. Sanne
    12 november 2010 om 15:56

    Maakt het wintersporten toch weer anders. Het in de rij staan en wachten is net zo gezellig aan de wintersport dus.


Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam