Nieuwe maaltijdservice KLM Europe Business Class

Vliegen 22 okt 2018
Nieuwe maaltijdservice KLM Europe Business Class

KLM introduceert op haar KLM Cityhopper-vluchten een vernieuwde maaltijdservice voor Business Class passagiers met ingang van de winterdienstregeling op 28 oktober 2018. De nieuwe maaltijden zijn rijkelijk gevuld, gevarieerd en van hoge kwaliteit. Ze worden geserveerd in de Europe Business Class (EBC) Box.

“Klanten die aan boord komen, willen we een goede, uitgebreide en smaakvolle maaltijd serveren. Daarom bieden wij hen de vernieuwde EBC Box”
Laslo Zimonyi, Product & Supplies Manager KLM Cityhopper

Meer keuze door losse onderdelen
Er zijn meer losse onderdelen toegevoegd aan de maaltijdbox. Zo worden granola en jam los bij de yoghurt geserveerd en dressing en nootjes apart bij salades, waardoor klanten zelf kunnen bepalen hoe zij hun maaltijd opmaken.

Duurzame producten
Tot 12 uur ontvangen onze klanten in de maaltijdbox een ontbijt met vers fruit en ‘cold cuts’ zoals kaas en vleeswaren met een warm broodje. De rest van de dag is de EBC Box gevuld met een salade en bijgerechten zoals een appeltaartje. Alle producten zijn duurzaam. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van lokale leveranciers. Het vlees en de eieren hebben een ‘Beter Leven’ keurmerk en de visproducten hebben het MSC keurmerk. Ook het karton van de doos is duurzaam en wordt gerecycled.

Choice & Control service op zes vluchten
Op de zes langste KLC-vluchten (Cagliari, Helsinki, Ibiza, Porto, Split en Valencia) kunnen Business Class passagiers zelf het tijdstip bepalen waarop zij willen eten. KLC komt hiermee tegemoet aan de behoefte van klanten om meer controle en keuze te hebben. De klant krijgt, naast de maaltijdbox, ook een warme tweede service: een broodje kroket of een spinazie-feta taartje.

Luxere uitstraling en fijner formaat
Niet alleen de inhoud en de uitstraling van de maaltijdbox zijn vernieuwd, ook het formaat is aangepast waardoor er meer ruimte is voor bijvoorbeeld een drankje. Zo past de luxe box nu nog beter op de tray table van de Embraer. Dat is een groot pluspunt aangezien KLC’s vloot volledig bestaat uit Embraers. Met 49 Embraer ‘E-Jets’, 32 E190s en 17 E175s, heeft KLC de grootste E-Jet vloot van Europa.

KLM wil de meest florerende, klantgerichte, innovatieve en efficiënte netwerkcarrier van Europa zijn. Onder andere door klanten op de grond en in de lucht een ervaring te bezorgen die ze bijblijft, ‘Moving Your World, by creating memorable experiences’. Het nieuwe maaltijdconcept van KLC draagt bij aan deze ambitie.

← Vliegt Insel Air volgend jaar nog? Emirates krijgt derde dagelijkse vlucht Amsterdam-Dubai →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam