New York voor beginners

Steden 27 mei 2015
New York voor beginners

New York is al vele jaren de drukst bezochte stad van Amerika. ieder jaar trekken er vele miljoenen toeristen uit de hele wereld naar deze immense stad toe. New York is een prettige combinatie van prachtige bezienswaardigheden en een hippe stad die altijd in beweging. Door de diversiteit die in New York te vinden is lijkt de stad af en toe wel een kameleon die zich aanpast aan zijn bezoekers. Toch is New York ondanks de vele toeristen die er ieder jaar rondlopen een stad van de New Yorkers. De stad is niet overgenomen door de bezoekers en slechts bij een paar toeristische hotspots heb je het gevoel dat je in één van de drukst bezochte steden ter wereld bent.

 

New York State of Mind
The flow van de stad is bijzonder en overal aanwezig. Of het nu komt doordat de stad zo bekend aanvoelt of omdat er een bepaalde sfeer hangt dat weet ik niet maar lopend door New York voelt de stad als een warme jas die nooit meer uit wil doen.

 

New York voor beginners

De website New York voor beginners is bedoeld voor diegene die voor de eerste of tweede maal een bezoek brengen aan New York. Op de website kom je naast allerlei handige tips en informatie ook de belangrijkste bezienswaardigheden, musea en de leukste wijken van de stad tegen. New York is een Mega stad en hoe bepaal je nu welke delen van de stad je nu precies wel en niet gaat bezoeken. De oplossing hiervoor is te vinden op New York voor beginners. Een korte bondige uitleg per wijk leert je welke het beste bij je past en waar de verschillende bezienswaardigheden te vinden zijn.

← Centrum Brugge mogelijk autovrij Rome voor beginners →

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Eckhardt
Jeroen Eckhardt

In 2008 ben ik begonnen met het schrijven voor websites. Sinds die tijd heb ik al een groot aantal bestemmingen bezocht. Eerst voornamelijk virtueel maar nadat ik de kans kreeg dit fulltime te doen reis ik ook letterlijk naar verschillende bestemmingen over de wereld. Sinds 2011 deel ik fulltime mijn ervaringen en foto’s op het internet onder andere op vakantienieuws.nl.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam