MGM Resorts in Las Vegas klaar om toeristen te verwelkomen

Hotels 08 nov 2021
MGM Resorts in Las Vegas klaar om toeristen te verwelkomen

Nadat er maandenlang niet naar de Verenigde Staten gereisd kon worden vanwege de wereldwijde pandemie, is dit vanaf vandaag eindelijk weer mogelijk. Dat betekent ook dat de MGM Resorts bestemmingen in Las Vegas vanaf vandaag internationale gasten weer met open armen ontvangen. MGM Resorts kon eerder al de hotels weer openen voor nationale toeristen, maar nu is een reis naar een van deze unieke hotels ook voor Europese reizigers weer mogelijk. Dat is goed nieuws voor wie graag het bruisende Las Vegas wil bezoeken.

MGM Resorts

Het uitgebreide aanbod hotels, de iconische casino’s, luxe resorts en entertainmentshows van wereldklasse kunnen niet wachten om weer Europese gasten te verwelkomen. Een verblijf in één van de hotels betekent een verblijf in een hotel met een eigen karakter: van MGM The Grand – het grootste hotel van Amerika – met torenhoge skylofts, het iconische Bellagio met de indrukwekkende fonteinenshow tot het door Egypte geïnspireerde Luxor. De MGM Resorts staan bekend om de luxe uitstraling, extravagante kamers, gevarieerde restaurants, indrukwekkende zwembaden, geweldige wellnesscentra en natuurlijk de verschillende lounges om te genieten van een avond vol entertainment. Dit is dé bestemming om jezelf te trakteren op bijzondere belevenissen en avonden vol plezier.

Veilig op reis

Op dit moment geldt er vanuit de Nederlandse overheid een geel reisadvies voor de Verenigde Staten. De Amerikaanse overheid heeft vanaf vandaag dus ook de grenzen weer geopend, maar uiteraard zijn er nog voorschriften waar toeristen rekening mee moeten houden. Zo moeten reizigers bijvoorbeeld volledig gevaccineerd zijn met een goedgekeurd vaccin en een negatieve PCR-test meenemen die niet ouder is dan 72 uur. Op de website van de Amerikaanse overheid zijn alle voorschriften te vinden. Door deze maatregelen en de voorbereidingen die MGM Resorts hebben getroffen met betrekking tot hygiëne kunnen reizigers veilig en gezond op reis. Het volledige gezondheidsplan van MGM Resorts is te vinden op de website.

Rechtstreeks vliegen naar Las Vegas

Vanaf december 2021 hervat KLM de directe vlucht vanuit Amsterdam naar Las Vegas. Wat deze vlucht vooral bijzonder maakt is dat het de eerste hervatte – en momenteel enige – rechtstreekse verbinding met continentaal Europa vanuit Las Vegas is. Hiermee komt een vakantie naar een van de luxueuze hotels van MGM Resorts voor Europese reizigers nog dichterbij.

Hotels met wellness faciliteiten steeds populairder →

Dit artikel is geschreven door

Redactie Vakantienieuws
Redactie Vakantienieuws

De vaste redactie van VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam