Met een limousine naar Duitse luchthavens

Vliegen 10 feb 2010
Met een limousine naar Duitse luchthavens

“Na prijsvechters als Ryanair en Easyjet opent ook Lufthansa de aanval op Schiphol en KLM, waarbij de Duitse maatschappij zakenreizigers en andere passagiers met hulp van luxe limousines naar haar thuishavens Düsseldorf en Brussel wil lokken. ” schrijft de Telegraaf vandaag op haar website. Zo kun je bijvoorbeeld vanaf Amsterdam vertrekken en weer landen op de luchthaven van Düsseldorf, waarna een limousine je weer terug thuis of naar kantoor brengt. Voornaamste doel van de Duitse luchtvaartmaatschappij is om mensen vooral kennis te laten maken met de Duitse luchthavens. De ervaring leert hen dat veel reizigers daarna bijna  niet anders meer willen.

Goedkoper

Vanwege een ruimer aanbod naar bepaalde bestemmingen én andere indeling van vakanties in Duitsland is het voor Nederlanders vaak gunstiger om te vliegen vanaf een Duitse luchthaven. Door het grotere aanbod van vliegtickets is de kans groot dat je goedkoper vanaf Duitsland kunt vliegen dan vanaf Nederlandse vliegvelden. Zakenreizigers ontdekken ook steeds vaker dat het verkeer richting en vanaf de Duitse luchthavens net over de grens een stuk gunstiger is dan richting Schiphol.

← Luchtvaartmaatschappijen moeten betalen bij vertraging Starbucks koffie tijdens EasyJet vluchten →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam