Meer keuze voor Florida-reizigers

Bestemmingen 30 aug 2019
Meer keuze voor Florida-reizigers

Wie een vakantie wil vieren in Florida die heeft sinds dit zomerseizoen meer keuze in het aantal rechtstreekse bestemmingen vanaf Amsterdam. Je kon al rechtstreeks naar de internationale luchthavens van Miami of Orlando vliegen. Sinds drie maanden is Tampa International Airport daar bij gekomen. KLM-partner Delta Airlines vliegt dagelijks tussen Amsterdam en Tampa. Dat doen ze met een Boeing 767-300ER. De vlucht van Amsterdam naar Tampa vertrekt iedere middag om 14:45 uur vanaf Schiphol Airport en heeft een verwachte aankomsttijd van 19:15 uur lokale tijd. De terugvlucht is een nachtvlucht. Je vertrekt om 21:25 uur vanuit Tampa om de volgende dag rond 12:45 uur lokale tijd in Amsterdam te arriveren.

Dankzij deze vliegverbinding kunnen toeristen die de westkust van Florida willen bezoeken veel dichter in de buurt landen. Zo ligt St. Petersburg op slechts een kwartiertje rijden. Wie een rondreis door Florida wil maken die heeft door deze rechtstreekse vluchten beter opties voor aankomst en vertrek naar Florida. Zo kun je er nu voor kiezen om de luchthaven van Miami links te laten liggen en bijvoorbeeld heen te vliegen op Orlando en terug te vliegen vanaf Tampa. Want wat niet iedereen weet is dat de stranden aan de westkust van Florida witter en rustiger zijn dan aan de Atlantische oostkust.

← Dit moet je gezien hebben bij een bezoek aan New York Noodweer desastreus voor toerisme Gardameer →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam