Meer comfort voor passagiers bij KLM

Meer comfort voor passagiers bij KLM

Bij luchtvaartmaatschappij is er een compleet nieuw cabine-interieur geïntroduceerd voor lange afstandsvluchten, samen met een totaal nieuw inflight entertainmentsysteem. Hiermee wil KLM het comfortniveau voor haar passagiers verhogen.

De vernieuwingen zullen voor het eerst te zien zijn in de Boeing 777-200 van KLM. Daarna volgt de Boeing 77-300.

Vernieuwde Economy Class

De Economy Class krijgt een nieuw interieur. Nieuwe stoelen moeten zorgen voor meer beenruimte door een slim design en de grotendeels witte achterkant zal zorgen voor een meer ruimtelijk gevoel. In de nieuwe stoelen komt een comfortabele geïntegreerde neksteun, een stopcontact en een prachtig nieuw inflight entertainmentsysteem. Gelukkig maar, want de huidige entertainmentsystemen van KLM zijn niet meer van deze tijd. Je krijgt straks in de Economy Class van KLM een hoogwaardig 9 inch scherm voor je neus in HD-kwaliteit. Je hebt dan de beschikking over meer dan 150 films, meer dan 200 televisieprogramma’s, interactieve 3D-kaarten en je kunt met andere passagiers communiceren door middel van ‘seat chat’.

Plat liggen in de Business Class

Op haar 747-vloot had KLM al de nieuwe full-flat-stoel geïntroduceerd. Deze stoelen zullen de komende tijd ook in de Boeing 777’s van KLM geplaatst gaan worden. In de business class kun je kan voortaan helemaal plat liggen en genieten van vernieuwde 16 inch schermen om de vlucht te volgen of films te kijken.

klm-nieuw-interieur1

klm-nieuw-interieur3

← Gasexplosie in Hyatt Regency The Churchill Voortaan schone toiletten in Frankrijk →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam