Lufthansa staakt vluchten naar Dubai

Vliegen 07 dec 2015
Lufthansa staakt vluchten naar Dubai

Na 9 april 2016 stopt Lufthansa met vluchten van München naar Dubai. Op dit moment vliegt Lufthansa dagelijks van München naar Dubai met een Airbus A330-300 of A340-600. Concurrent Emirates vliegt nu al twee keer per dag van München naar Dubai en zal die frequentie vanaf februari 2016 opvoeren naar drie dagelijkse vluchten. Hiervan worden er twee uitgevoerd met superjumbo Airbus A-380.

Hiermee is Lufthansa na Austrian Airlines de volgende Europese vervoerder die op een populaire route stopt met passagiersvluchten naar Dubai. De steeds harder wordende concurrentie op de routes tussen Dubai en Europa lijkt hiermee vaker in het voordeel van Emirates beslist te worden. De vraag is hoe lang onze nationale luchtvaartmaatschappij KLM het nog volhoudt op de route Amsterdam-Dubai.

← KLM gaat rechtstreeks op Dresden vliegen KLM voert betaalde stoelreservering in →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam