Koopzondag 19 december in Antwerpen

Steden 14 dec 2010
Koopzondag 19 december in Antwerpen

In België is het aantal koopzondagen beperkt tot zes per jaar. Uitzonderingen vormen plaatsen met een zwaar toeristisch karakter, waar de stad Antwerpen ondanks de miljoenen bezoekers per jaar niet onder valt. Vanwege Kerst in Antwerpen is zondag 19 december 2010 wél als koopzondag aangeduid. Je kunt deze zondag in veel winkels in het centrum van Antwerpen terecht om kerstinkopen te gaan doen. Dit is meteen de laatste koopzondag van het jaar in Antwerpen.

Mocht je toch in Antwerpen zijn dan kun je natuurlijk direct van de gelegenheid gebruik maken om de Kerstmarkt te bezoeken. Die is dit jaar met 107 kraampjes ongeveer 40% groter dan de 2009-editie. Vanaf dit jaar is de Kerstmarkt van Antwerpen verplaatst naar de Grote Markt, de Suikerrui, de Handschoenmarkt en het Steenplein. In het verleden stond de Kerstmarkt op de Groenplaats.

← Top 5 beste steden ter wereld voor een fietsvakantie Koopzondag 12 december in Antwerpen →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam