Kermis in Antwerpen

Evenementen 19 jun 2010
Kermis in Antwerpen

Kermisliefhebbers kunnen nog een paar weken terecht in de Vlaamse stad Antwerpen. De Sinksenfoor is de grootste kermis van Antwerpen. Deze wordt momenteel gehouden op de Gedempte Zuiderdokken oftwel de Waalsekaai en Vlaamsekaai op ’t Zuid. Dagelijks komen duizenden Belgen en Nederlanders op deze kermis af waar attracties voor jong en oud te vinden zijn. Omdat dit gebied normaal juist als parkeerplaats dienst doet is het wat lastiger om een parkeerplaats te vinden. De beste kans van slagen heb je aan de Schelde, op enige loopafstand van de kermis.

De Sinksenfoor die ook dit jaar volgens de traditie in het Pinksterweekeinde van start is gegaan duurt nog tot 4 juli. De kermis is alle dagen geopend tot middernacht. Op zaterdag en zondag sluiten de attracties zelfs een uurtje later. Net als iedere kermis is het ’s avonds het gezelligste, als de lampjes steeds opvallender worden na de zonsondergang. Meer informatie over de Sinksenfoor vind je op Alles over Antwerpen: Sinksenfoor.

← Vluchten Zuid-Afrika niet aan te slepen Badplaatsen kleuren oranje →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

Een reactie

  1. Ayaan Ali Bali
    26 juni 2010 om 00:30

    Veel te warm om dit weekeinde naar de kermis te gaan. Ik ga lekkur naar het strand 😉


Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam