Jumeirah Beach Hotel weer geopend

Hotels 24 okt 2018
Jumeirah Beach Hotel weer geopend

Het Jumeirah Beach Hotel is weer geopend! Dit prestigieuze hotel in Dubai is maar liefst vijf maanden gesloten geweest om een grootscheepse renovatie te ondergaan. Dat was nodig om het hotel qua uitstraling weer in één lijn te krijgen met de omliggende hotels van de Jumeirah Group zoals Al Qasr, Mina a Salam en het vrij recent geopende Jumeirah Al Naseem hotel. De heropening vond afgelopen vrijdag plaats.

Toen het Jumeirah Beach Hotel in 1997 de deuren opende was het meteen het absolute tophotel in Dubai. Toen stond dit hotel in de vorm van een golf nog eenzaam aan de kust van Dubai. Inmiddels is dit gebied ruim bebouwd. Twee jaar na de opening van het Jumeirah Beach Hotel werd er een nieuw icoon geopend: het alom bekende Burj al Arab hotel, dat vaak als een zevensterrenhotel aangeduid wordt.

Het hotel heeft vooral van binnen een nieuw design gekregen, waarbij er niet alleen aandacht is gegeven aan de luxe kamers maar ook aan de centrale ruimtes. Vooral de lobby heeft weer een uiterlijk die volledig aansluit bij de huidige tijd. Het Jumeirah Beach Hotel blijft zich vooral profileren als de gezinsvriendelijke optie binnen de Jumeirah Group.

 

← TUI Blue wordt 's werelds grootste merk voor vakantiehotels Riu opent nieuw hotel op Sal, Kaapverdië →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam