Gratis schepijs voor passagiers Emirates op Dubai Airport

Vliegen 15 jun 2018
Gratis schepijs voor passagiers Emirates op Dubai Airport

Emirates deelt deze zomer gratis ijs uit aan al haar passagiers op Dubai International Airport. IJscups worden uitgedeeld bij de vertrekhal en transitzones van Terminal 3 tussen 15 juni en 31 augustus aan mensen reizend vanaf of via Dubai.

Het Emperor ijs wordt huisgemaakt door Emirates Flight Catering (EKFC). De luchtvaartmaatschappij verwacht twee miljoen ijscups uit te delen de komende drie maanden. Passagiers kunnen uitkijken naar Emirates ijs in de vertrekhal en transitzones van Terminal 3 en hebben de keuze uit vijf smaken: chocola, vanille, dadel met Arabische koffie, mangosorbet en citroensorbet. De koele lekkernijen worden uitgedeeld gedurende piek vertrektijden – elke dag tussen 00:00 en 3:00 uur, 12:30 en 14:30 uur en 18:00 en 21:00 uur.

Emirates investeert voortdurend in een ongeëvenaarde reisbeleving en dit simpele maar coole initiatief is een voorbeeld van haar toewijding om klanten te blijven verrassen. Emirates’ populaire Emperor ijs wordt momenteel geserveerd aan premium klasse passagiers op geselecteerde vluchten naar Europa en het Verenigd Koninkrijk en in de zeven Emirates lounges op Dubai International Airport.

Emirates’ hub in Dubai biedt directe connecties naar meer dan 150 steden in haar zes-continenten netwerk inclusief de meest recente bestemmingen van deze zomer: London Stansted en Santiago, Chili. De luchtvaartmaatschappij biedt uitstekende service aan boord, regionaal geïnspireerde maaltijden en gratis drinken inclusief een recent vernieuwde drankmenu. Emirates biedt kwaliteitsproducten en een goede prijs-kwaliteitsverhouding met full flat bedden in Business Class, de grootste in-seat schermen ter wereld in Economy Class en meer dan 3.500 kanalen op het prijswinnend entertainment systeem ice.

Passagiers die met kinderen reizen genieten van de voordelen van Emirates’ uitgebreide familieaanbod. Van priority boarding op alle luchthavens tot speciale kindermaaltijden, entertainment voor kinderen op ice, exclusief speelgoed en Lonely Planet Kids activiteitentasjes aan boord. Op de luchthaven van Dubai heeft Emirates een speciale familie check-in en gratis gebruik van kinderwagens, waardoor families ook op de grond een onbezorgde reiservaring hebben.

← Emirates krijgt derde dagelijkse vlucht Amsterdam-Dubai Nieuwe business class stoelen voor Boeing 787-10 Dreamliner van KLM →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam