Gratis naar de film in Antwerpen

Evenementen 31 jul 2010
Gratis naar de film in Antwerpen

Gratis naar de bioscoop in Antwerpen? Vanaf dinsdag 3 tot en met zondag 22 augustus kun je iedere dag (met uitzondering van maandagen) terecht in de tijdelijke openluchtbioscoop van Antwerpen. Onder de vlag van het festival ‘Zomer van Antwerpen’ wordt langs de Scheldekade elke avond om 22 uur een film vertoond waarbij de entree geheel gratis is. Naast een aantal onbekende films draaien er ook een aantal blockbusters waaronder ‘Mamma Mia’, ‘ The Full Monty’ en het met Oscars overladen ‘Slumdog Millionaire’.

Als je wilt zien welke films wanneer draaien dan moet je hier kijken. Van elke film staat er ook een korte beschrijving zodat je een beetje weet wat je kunt verwachten. Plaatsen reserveren is niet mogelijk, dus zorg dat je er op tijd bent. De gloednieuwe foyer opent elke avond om 20 uur, de ‘zaal’ gaat om 21 uur open.

← Probeer Hochito de Hollandse mojito op Antwerpen Proeft Autoshow in Burjuman Mall, Dubai →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam