Gambia voor beginners

Bestemmingen 20 nov 2014
Gambia voor beginners

Gambia is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de populairste winterzonbestemmingen en tot het meest toeristische land van West-Afrika. Dit is niet zo gek want het landje heeft alles wat je nodig hebt voor een perfecte winterzonvakantie. Voor mensen die Gambia voor de eerste keer gaan bezoeken of meer van het land willen weten hebben we vandaag de website www.gambiavoorbeginners.nl gelanceerd. Op deze website kom je allerlei handige weetjes tegen over Gambia. Alle basisinformatie die je nodig hebt voor een zorgeloos bezoek aan Gambia zoals reisinformatie, bezienswaardigheden, vakantie, reizen in en naar, het weer, de excursies en de steden en dorpen.

Gambia voor beginners is geschreven naar aanleiding van een reis van vijf dagen door Gambia. De ervaringen van deze reis hebben zijn verwerkt in deze website. Alle foto’s die op de website gebruikt worden zijn gemaakt tijdens deze reis. Gambia voor beginners is de eerste “voor beginners”-website over Afrika en als het aan ons ligt nog lang niet de laatste.

← VS is de ultieme reisbestemming St. Maarten: duurzaam toerisme met Man of War Shoal Marine Park →

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Eckhardt
Jeroen Eckhardt

In 2008 ben ik begonnen met het schrijven voor websites. Sinds die tijd heb ik al een groot aantal bestemmingen bezocht. Eerst voornamelijk virtueel maar nadat ik de kans kreeg dit fulltime te doen reis ik ook letterlijk naar verschillende bestemmingen over de wereld. Sinds 2011 deel ik fulltime mijn ervaringen en foto’s op het internet onder andere op vakantienieuws.nl.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam