Explosie Bangkok: zeker negen gewonden

Explosie Bangkok: zeker negen gewonden

In het winkelgebied in het centrum van de Thaise hoofdstad Bangkok zijn zondag ten minste negen mensen gewond geraakt ten gevolge van een explosie bij een bushalte. De politie aldaar heeft dit bekend gemaakt. Over de oorzaak van de explosie is nog niets bekend.

Cantral World

Op de plek waar de explosie plaats vond, is wekenlang gedemonstreerd tegen de regering van Thailand. De bushalte bevindt zich tegenover Cantral World, een winkelcentrum dat door de betogers in mei dit jaar nog in de brand werd gezet.

Tussentijdse verkiezing

Er vond zondag een tussentijdse verkiezing plaats in Bangkok. De verkiezing wordt beschouwd als een referendum over de politieke onrust waarin het land al lange tijd verkeert.

← Ruimtevluchten vanaf Curaçao Reisverzekering afsluiten bij pinautomaat →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam