Drama in Las Vegas

Drama in Las Vegas

Een grote schietpartij in de Amerikaanse stad Las Vegas heeft een enorm bloedbad aangericht. Op dit moment lijkt het erop dat er tenminste vijftig doden en meer dan honderd gewonden gevallen zijn bij een schietpartij die gisteravond lokalen tijd (vanochtend in Nederland) plaatsvond. Een schutter opende vanaf een kamer op de 32e verdieping van het Mandalay Bay-hotel, aan de Las Vegas Strip, het vuur op bezoekers aan het driedaags countryfestival Route 91 Harvest dat daar plaatsvond. Hij schoot met automatische wapens op de duizenden bezoekers die aanwezig waren. Tijdens de schietpartij brak er uiteraard paniek uit onder de bezoekers. Countryzanger Jason Aldean die op dat moment optrad is ongedeerd afgevoerd.

De schutter is door de politie gedood. Zijn vrouwelijke partner Mary Lou Danley wordt op dit moment nog gezocht. Er is waarschijnlijk sprake van één schutter waarvan het motief niet bekend is. Een deel van de Las Vegas Strip is afgesloten en het vliegveld van Las Vegas is ook gedurende twee uur gesloten geweest.

← Maximumsnelheid gaat omlaag in Frankrijk Orkaan Maria verwoest Dominica →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam