Dit moet je gezien hebben bij een bezoek aan New York

Bestemmingen 31 okt 2019
Dit moet je gezien hebben bij een bezoek aan New York

Staat er een stedentrip naar New York op de planning? Dan wil je van te voren vast een plan van aanpak maken; er is zo ontzettend veel te zien in deze gigantische, mooie stad! Om de voorbereidingen wat makkelijker te maken hebben we de echte must-sees van New York voor je verzameld!

Plan je reis:

New York is een van de meest overweldigende steden ter wereld. We adviseren iedereen om er een paar dagen heen te gaan. Dat begint met het boeken van de reis en de accommodatie. Via de website Stedentrips.nl kan je heel gemakkelijk een stedentrip naar New York boeken. Dit omdat hotels en vliegtickets in één keer geregeld kunnen worden. Daarnaast zijn alle hotels persoonlijk geselecteerd. Zo heb jij meer tijd om je bezig te houden met de dingen die je echt graag wilt zien.

  1. De musea

Bij Stedentrips kun je niet alleen een overzicht van het aanbod persoonlijk geselecteerde hotels vinden, maar ook een overzicht van  de beste musea in New York. New York staat bekend om zijn exentrieke musea, je moet er dus minimaal ééntje bezocht hebben.  Bekende musea zijn The Guggenheim en The Metropolitan Museum of Art, maar ook minder toeristische musea zoals de Frick Collection zijn in dit overzicht terug te vinden. Trek zeker een dagje uit om jouw top drie musea in New York te bewonderen: het is de tijd meer dan waard!

  1. Ellis Island

De historische poort naar de VS ken je vast wel: Ellis Island. Een groot deel van de hedendaagse bevolking van het mooie land stamt van de immigranten af die ooit via Ellis Island de VS binnen kwamen. Je kunt het Immigration Museum bezoeken en hier allerlei bijzondere documenten, foto’s en zelfs oude films bewonderen.

  1. Brooklyn Bridge Park

De skyline van New York zal je vast wel bekend voorkomen uit de vele films en televisieseries: een echte must-see wanneer je de populaire stad bezoekt. Er zijn allerlei leuke locaties vanuit waar je deze indrukwekkende skyline kunt bewonderen: waaronder het Brooklyn Bridge Park. Het twee kilometer lange park bevindt zich naast de East River en geeft je een geweldig uitzicht op Manhattan. In de zomer kun je er zelfs films kijken!

  1. Brooklyn op de fiets

De super populaire buurt Brooklyn heeft enorm veel te ontdekken en is geweldig leuk om met de fiets te bewonderen. Het is net wat relaxter dan Manhattan en geeft je geweldige uitzichten zoals bijvoorbeeld over de skyline van New York en het vrijheidsbeeld. Je kunt er zelfs een fietstour volgen!

  1. Central en Prospect Park

Central Park ken je vast wel, en zul je ook zeker al wel op je to-do lijstje hebben staan. Maar ken je ook Prospect Park? Dit park bestaat al sinds de 19e eeuw en je vindt hier verschillende ligweides, meren en bossen. Daarnaast kun je er ook een flink aantal mooie sculpturen bewonderen en natuurlijk de Zoo bezoeken!

Wat is jouw favoriete spot in New York?

Dit artikel is een samenwerking.

← Kreta-boekingen komen vroeg op gang Meer keuze voor Florida-reizigers →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam