Deze winter 20 vluchten per week naar Curaçao

Winterzon 07 okt 2017
Deze winter 20 vluchten per week naar Curaçao

Het Caribische eiland Curaçao behoort komende winter top de meest populaire winterzonbestemmingen. Wie de winterzon op Curaçao op wil zoeken die kan komende winter uit maar liefst 20 vluchten per week kiezen tussen Amsterdam Schiphol Airport en Hato Airport op Curaçao. TUI vliegt deze winter acht keer per week naar het zonovergoten Curaçao en KLM heeft het aantal wekelijkse vluchten opgeschroefd naar twaalf vluchten. Je kunt daardoor iedere dag wel uit verschillende vluchten naar Curaçao kiezen. Als je een vliegticket naar Curaçao gaat boeken moet je wel goed opletten wat de route is. Sommige vluchten gaan rechtstreeks, maar soms is er een tussenlanding op Bonaire, Sint Maarten of Aruba.

De verhoogde vliegfrequentie is het gevolg van meer vraag naar Curaçao en het wegvallen van de vluchten vanaf Düsseldorf door Air Berlin.

← Nederlander vliegt vooral naar de zon met kerst Gambia en Kaapverdië erg populair deze winter →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam